Art deko stilin modern esintilerle karıştırıldığı bir evin konuğuyuz. Şık ve konforlu bir dekor isteyen ev sahibimiz, bu iki tarzı birleştirerek istediğine ulaşmış.

Evin salonunda art deko daha çok öne çıkmış. Mutfak ve diğer alanlarda da modern stil sesini duyurmuş.

Salonda gösterişli bir ortam isteyen ev sahibimiz, işe güçlü bir renk tonuyla başlamış: En cazibeli haliyle kırmızı, salonun odak noktasına yerleştirilmiş.

Kırmızıya, beyaz ve siyah çok yakışır! Bunun farkında olan ev sahibimiz, kırmızının yanına siyah ve beyazı eklemiş. Salonda oldukça uyumlu bir görünüm yaratan bu palet aynı zamanda sofistike bir ambiyans da eklemiş.

Bir yerde art deko varsa ayna olmadan olmaz. Nitekim, bu dekorda da ayna eksik edilmemiş. Hem duvarı tamamlayan dekoratif ayna hem de ayna detaylı tamamlayıcı mobilyalar, istenilen ışıltıları katmış.

Sofistike ortamı pekiştiren objelerle tamamlanan salon, zeminde kullanılan post halı ve peluşlarla iyice çekicilik kazanmış.

Art dekonun ışıltılı halinden sonra dingin bir şekilde bizi karşılayan mutfak, modern stile dair gerekli her şeyi içine almış: Kulpsuz dolaplar, metal sandalyeler ve sakin renk tonları...

Geniş bir mutfağa sahip olan ev sahibimiz, alanı verimli kullanmaya özen göstermiş. L şeklindeki mutfağın koridor tipi uzanan bölümünü yemek ve hazırlama için kullanmış. Dar bölümü de kahve keyfi için ayırmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken fikirler edineceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @evimdetemizlik 

Buyurun konuk olalım.