Şimdi sizlerle uzak diyarlara gidiyoruz. Yurt dışında yaşayan Süreyya Hanım, bizleri modern ruhlu evinde ağırlıyor.

Müstakil bir eve sahip olan ev sahibimiz, evin hem dış hem de iç kısmında tamamen modern tasarımları öne çıkarmış.

Evde bizi ilk karşılayan giriş katta, mutfak ve salon iç içe kullanılmış. Bir tarafı salona ayrılan alanın diğer tarafı da amerikan mutfak için belirlenmiş.

Nötr renklerin zamansız görünümünü evinde öne çıkaran Süreyya Hanım, dekorun hemen hepsinde soft bir renk paleti kullanmış: Vizonlar, griler ve bejler, evin her odasında kendine yer bulmuş.

Ferah renklerle daha bir ferahlayan giriş kat, doğru yerleşim şekliyle de ayrı odalar gibi durmayı başarmış. Bir tarafa yerleştirilen köşe koltuk, yemek masasına sırtı dönük şekilde yerleştirilmiş. Mutfak da yemek masasından belli bir uzaklıkta yerini almış.

Natürel materyalleri çok seven ev sahibimiz, giriş katta bunu yeterince göstermiş: Nubuk koltuk, ahşap ve metal, bütün alana doğal esintisini katmış.

Mutfak için ayrılan bölümde de yine ahşap kullanılmış ama bu defa en modern haliyle! Kulpsuz mutfak dolaplarının beyazla buluştuğu bu alanda, parlak yüzeylerden yansıyan siyahlar tercih edilmiş.

Evin giriş katından sonra bizi karşılayan üst kat, yatak odalarına ayrılmış. Kütük tavanlarla organik bir hal kazanan yatak odası, kullanışlı planıyla da ev sahibine kolaylık sağlamış.

Fotoğrafları arasında gezinirken diğer alanlarından da karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @interior_suesliving 

Buyurun konuk olalım.