Modern stili en göz alıcı haliyle yansıtan bir evin konuğuyuz. Yurt dışında yaşayan ev sahibimiz, dekorasyon konusunda trendleri takip etmeye bayılıyor. Tabi, sadece takip etmekle kalmayıp kendi dekoruna da yansıtıyor.

Açık konsept planlı evinde bizi ağırlayan ev sahibimiz, dekorunda sürekli değişiklik yapanlardan. Üstelik bu değişiklik için çok para da harcamıyor: Büyük parçalara dokunmadan küçük parçalarla işi kotarıyor.

Geniş alanlarda açık renk tercih eden ev sahibimiz, bu sayede küçük parçalarda istediği renkleri öne çıkarabiliyor: Bütün değişiklikler için açık tonlu u koltuk zemin seçilmiş. Onun üstüne de bazen mavi gelmiş bazen pembe bazen de gri.

Renkleri sürekli değişen salonun öte tarafı amerikan mutfak için ayrılmış. Mutfak adasıyla işlevsel bir hal kazanan bu bölüm, genel olarak beyazın ferahlığına bürünmüş.

Salona eklenen küçük renklerden de nasiplenen mutfak, içindeki pirinç detaylarla ışıltı kazanmış. Beyazın yanına gelen bu tonla birlikte, dekorun ışıltı ihtiyacı da karşılanmış.

Duvarlarda tercih edilen çıtalar, kalite algısını arttıran seramikler ve daha birçok detayıyla buluşturacağız sizi.

Fotoğrafları arasında gezinirken ilham alacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @interior.shirin

Buyurun konuk olalım.