"Benim rengim beyaz" diyen bir evin konuğuyuz. Öğretmen olan ev sahibimiz Necmiye Hanım, dekorasyona oldukça önem verenlerden. Şıklığı ve alabildiğince ferahlığı isteyenlerden...

Konuk evimizde bizi ilk karşılayan mutfak, tahmin edileceği gibi bembeyaz: Beyaz dolaplar, beyaz tezgah ve beyaz masa.

Her tarafı beyaz kuşatırsa ortam sıkıcı hale gelir. Bunun farkında olan Necmiye Hanım, renkli aksesuarlarla işi kotarmış. Bazen kırmızı sunum elemanları mutfağa renk katmış bazen de altın tonunun ışıltısı!

Mutfakta uçsuz bucaksız yayılan beyaz dalgası, shaker kapak tasarımı ve metro seramiklerle sıcaklık kazanmış. Mutfak için seçilen oval masa ve sandalye de, ortama samimiyet katmış.

Beyazlığına alıştığımız mutfaktan sonra bizi karşılayan diğer alanlar da, bu alışkanlığı iyice pekiştirdi: Antre, salon ve evde gördüğümüz her köşe, beyazdan -az ya da çok- bir şekilde nasiplenmiş.

Salonda beyazın yanına bej ve pembe gelmiş. Hem de en soft halleriyle! Klasik ve country stillerden esinlenen salon, içindeki renklerle gözlere hitap eder durumda.

Kıvrımlı hatlara sahip kapitone koltukların kullanıldığı bu alan, ışıltılı obje ve aksesuarlarla gösterişli bir şekilde tamamlanmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz köşelerle karşılaşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @necmiye2924 

Buyurun konuk olalım.