Şimdi sizlerle Samsun'a uzanalım. Ev sahibimiz Selin Hanım, Türkçe öğretmeni. Zamanının bir kısmını okula ayıran ev sahibimiz, kalanını da evine veriyor.

"Dekorasyonla ilgili ezelden gelen bir merakı olduğunu" dile getiren ev sahibimiz, bu merakını her iki evine de yansıtmış.

Evlerin içinde kullanılan dolapların tasarımı Selin Hanım ve eşi tarafından yapılmış. Dekoru süsleyen aksesuarlar da, ev sahibinin dokunuşlarıyla ortaya çıkmış.

Hem yazlık hem de kışlık ev için yaptırılan bütün dolaplarda beyaz renk özellikle istenmiş. Çünkü beyaz ferahlık kaynağı aynı zamanda da yanına gelecek her renk için uygun bir zemin!

Tarz olarak daha çok country stile yakın olan ev sahibimiz, tasarımlarında shaker kapakların ve kıvrımlı kenarların öne çıkmasını sağlamış.

Kışın kullanılan evin mutfağı için yaptırılan beyaz dolaplar, acı kahvenin doğal enerjisiyle birleştirilmiş. Mutfak masası ve dolap detaylarında kullanılan kahve tonları, country mutfağa getirilen farklı yorumlardan...

Kışlık evinin yanında yazlık evinden de kareler paylaşan Selin Hanım, bu alanda da zarif çizgisini korumuş: Açık konsept tasarlanan ev için kullanışlı mobilyalar kullanılmış. Country esintiler de yer yer serpiştirilmiş.

Yazlık evin salonu için geniş bir L koltuk, baş köşede yerini kapmış. Karşısına da yine özel tasarım yaptırılan tv ünitesi kondurulmuş. Salonun tam orta noktasında da, tatlış bir şekilde duran küçük yuvarlak masa yer almış. Tabi etrafındaki pastel sandalyelerle birlikte.

Evinin bahçesiyle uğraşmaktan oldukça keyif alan Selin Hanım, bu alanın da her detayıyla özenle ilgilenmiş.

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz köşelerle karşılaşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım: @lifeincolour.81 

Buyurun konuk olalım.