Şimdi sizlerle yıllar önce uğradığımız bir evin kapısını tekrar çalıyoruz. Ev sahibimiz Aslıhan Hanım, bizi ilk ağırladığında da şık bir dekora sahipti. Ama şimdi şıklığın dozunu baya arttırmış.

Salon ve mutfağı bir arada olan evde, salon tamamen değişmiş: Eski mobilyalar gitmiş, yerine yenileri gelmiş. Duvarda da alçıpandan bir tv ünitesi alana gösteriş katmış.

Eski dekorunda parlament mavisi ve beyazı kullanan Aslıhan Hanım, yeni dekorda toprak tonlarına ağırlık vermiş. Her renk için uygun bir zemin yaratan bu palet, küçük küçük altın dokunuşlarıyla hareket kazanmış.

Salon için seçilen modern chesterfield kanepeler, rahatlık konusunda oldukça iddialı! İki farklı renkten seçilen bu parçalar, geniş oturma alanıyla da ev sahibine kolaylık sağlamış.

Salonun hemen ötesinde duran mutfak, eski halini genel hatlarıyla korumuş. Ada tipi mutfak masası ve diğer demirbaşlar eski yerlerinde ama şimdi farklı aksesuarlarla birlikte!

Beyaz mutfağına siyahı da dahil eden ev sahibimiz, halısı ve masa örtüsünde bu tonu yansıtmış. Geometrik desenlerden yayılan siyah-beyaz kontrastı mutfağa pek yakışmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken diğer alanlarından da karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @_aslıhan_kaya_ 

Buyurun konuk olalım.