Kendin yap projleriyle dolu bir eve uzanıyoruz. Ev sahibimiz, uzun yıllar özel şirketlerde çalışmış. Kızı dünyaya gelince de bütün mesaiyi bu alana yöneltmiş.

"Hazır evdeyim o zaman hobiler edineyim" deyip kendin yap projeleri yapan Elif Hazım, zamanla bu konudaki iddiasını arttırmış.

"Popüler olanı kendi dokunuşlarımla seviyorum" diyen ev sahibimiz, ilham almak için sürekli Pinterest'ı takip etmiş. Oradan gördüklerini de kendi yaratıcılığına göre yeniden biçimlendirmiş.

Evin bütün duvarları ve köşelerinde kendi yaptığı çalışmaları sergilemiş. Her alanı kendine has dokunuşlarla zenginleştirmiş.

Tarz olarak içinde sıcaklığı barındıranlara yakın olan ev sahibimiz, modern ve rustikte kendini bulmuş. Taş duvarlar ve bolca ahşapla rustik ruha bürünen dekor, modern tasarımlarla harmanlanmış.

Salon için nötr tonları kullanan ev sahibimiz, evin diğer alanlarında renklerin sesini yükseltmiş. Koridorları duvarları lila tonu süslemiş, yatak odasını da capcanlı bir sarı!

Yatak odasında tek duvardan seslenen antrasit, hemen yanı başında beliren hardal tonu ile mükemmel uyum yakalamış. Duvarlarda kullanılan hasırlarla da bu uyum daha bir pekişmiş.

Her köşesinde yaratıcı bir çalışma ile karşılaşacağınız evde, kirişlere kurulan salıncaktan adım başı beliren bitkilere kadar her şey var.

Fotoğrafları arasında gezinirken keyif ve ilham alacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @elifkorkmazsengül 

Buyurun konuk olalım.