Şimdi sizlerle Fethiye'ye uzanalım. Birçok kişinin en sevdiği yerler arasında olan ilçede, ev sahibimiz Aybike Hanım ve eşi yaşıyor. Yaşadıkları yerin güzelliğini evlerinin içine de yansıyan çiftimiz, oldukça keyifli bir dekor oluşturmuş.

Anaokulu öğretmeni olan Aybike Hanım, yaratıcılığını evinin her alanında sergilemiş. Kendi çizimlerini duvarlara iliştirmiş. Eşiyle birlikte oturma odasının duvarını boyamış ve birçok alanda kendi tasarımlarına yer vermiş.

Ev sahibimizin tasarımlarından biri olan mutfak, evin sıcak ruhuna uyum sağlamış. Amerikan tipi tasarlanan bu alan aynı zamanda ayrı bir alan gibi kullanılmak istenmiş. Bu yüzden mutfak ve diğer alan arasında sadece bir kapılık boşluk bırakılmış.

İstediği mutfağa kavuşan ev sahibimiz, oradan sonra oturma odasına el atmış. Aybike Hanım ve eşi için dinlenme odasına dönüşen bu alan, birçok kişisel dokunuşla dolu!

Oturma odasının renklerinden enerji almak isteyen ev sahiplerimiz, ilk olarak duvarı boyamakla işe başlamış. Yeşile boyanan duvara, zeminde kullanılan sarı halı ile zıtlık katılmış.

İki canlı rengi dengelemek için seçilen beyaz tonu da, odada kullanılan kitaplık ve apliklerde kendini göstermiş. Odada dolu dolu duran kitaplık ve yanında duran el emeği koliler, huzur mekanı bu odaya oldukça yakışmış.

Evin her odasında farklı bir tarza yer veren Aybike Hanım, yatak odasında romantik country ruhu, modern esintilerle buluşturmuş. Açık renk tonlarıyla dekore edilen bu alan, zarif tasarımlı mobilyalarla taçlanmış.

Yeteneklerini banyoya da taşıyan ev sahiplerimiz, küçücük banyolarını kullanışlı ve sevimli hale getirmişler: Dolaplar istenilen renge boyanmış. Alana samimiyet katan yuvarlak ayna neşeli objelerle tamamlanmış. Bir de alana, ev sahiplerimizin çizimleri serpiştirilmiş. Sonucunda da, kendine has bir banyo ortaya çıkmış.

Sevilen hayvan fotoğraflarıyla süslenmiş antresi ve evin her alanını saran bitkileriyle karşılaşacğınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @likyagezginleri 

Buyurun konuk olalım.