Şimdi sizleri Melek Hanım ile tanıştıralım. Samsun'da yaşayan ev sahibimiz. art deko stile gönül verenlerden. Evinde aynaları bolca görmek isteyenlerden...

Eşi mimar olan Melek Hanım, birçok detayda ondan destek almış. Ama kendisinin de dekorasyona ilgisi azımsanacak gibi değil! O da, zevkli seçimleriyle dekorunu şekillendirmiş.

Art deko stilden ilham alan salonda, sofistike görünüm yaratacak renk tonları seçilmiş: Vizon, gri ve siyah, ortama aydınlık katan krem ve beyazla buluşturulmuş. Duvarlarda kullanılan açık gri tonu da, dekora uygun bir zemin yaratmış.

"Aynasız olmaz" diyen Melek Hanım, dekorda kullandığı aksesuarlarda ayna detayları ve gümüşü öne çıkarmış. Bu sayade, dingin görünen renk paletine ışıltı katılmış.

İki farklı renkte seçilen kapitone koltuklar, sadece görünümleri ile değil aynı zamanda konforlarıyla da dekoru tamamlamış. Geniş oturumlu bu iki kanepe, yanına kıvrımlı formda bir berjer almış.

Salonun diğer bir köşesine yerleştirilen yemek masası ve sandalyeler, renk dalgasının koyulaştığı bölümler. Siyahın gümüşle buluşturulduğu bu alanda, art deko tasarımlar daha bir yoğunlaştırılmış.

Metal detaylı tv ünitesi ve orta sehpa, tavanda yaratılan gösterişli tasarımla birbirini tamamlamış. Alanı süsleyen aksesuarlar da bu gösterişi pekiştirmiş.

Fotoğrafları arasında gezinirken diğer alanlarından da karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @thesisterblog_ 

Buyurun konuk olalım.