Samsun'dan Didem Hanım'ın konuğuyuz. Farklı stilleri bir arada kullanmayı seven ev sahibimiz, profesyonel destek alarak istediği gibi bir alan oluşturmuş.

Konuk evimizin dekorasyonunda evde yaşayan herkesin dokunuşu olmuş. Didem Hanım, olmazsa olmazlarını belirtmiş. Eşi ve çocukları da, kendine göre detayları...

Ev sahibimizin en çok istediği şey, huzur bulmak! Bunun çözümünün de doğru renklerin buluşturulmasından geçtiğini anlamış.

Salona ferahlık getiren açık renk tonları, iddialı zümrüt tonu ve pastel pembe ile karıştırılmış. Ayrı gruplardan gelen bu tonlar, bir arada uyumun öne çıktığı bir bütün yaratmış.

Didem Hanım'ın farklı tarzlardan derlenen dekorunda, stillerin geçişi oldukça naif! Modernden countrye sakince geçilmiş. Art deko da araya, göz yormadan sıkıştırılmış.

Dekora mimari bir algı katan çıtalar, art dekonun gösterişini desteklemiş. Kapitone formlu koltuklar modern ile country stili uyumla harmanlamış.

İki farklı renkte kullanılan kanepeler, salonun renk dalgasında önemli bir ivme yaratmış. Biri beyaz diğeri de yeşil olan koltuklar, pastel pembe kırlentlerle zenginleştirilmiş

Salondan sonra uğradığımız mutfak tarz olarak modern ama hissettiği ruh daha çok rustik! Kahverenginin ağırlıkta olduğu bu alanda, tezgah arası mozaik seramikler ve hasır sepetler alana sıcaklık katmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken keyifli balkonuyla da karşılaşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @kuzeydenbirhayat 

Buyurun konuk olalım.