Tek tarza bağlı kalmak istemeyen bir evin konuğuyuz. Mühendis olan ev sahibimiz Kübra Hanım, asıl işinin yanında hobi olarak dekorasyon ile uğraşıyor.

Evinin dekorasyonu için profesyonel desteğe ihtiyaç duymayan ev sahibimiz, her alanı kendi zevkine göre dekore etmiş: Farklı tarzların iç içe geçtiği, zarif bir dekor ortaya çıkarmış.

Kübra Hanım, dekorunda mimari öğelerin olmasını istemiş. Tam da bu yüzden, duvarlarına çıtalarla yeni boyutlar kazandırmış.

Çıta ile zenginlik kazanan dekor, daha sonra da farklı tarzların kaynaşmasına teslim olmuş: Modern ve country stilden esintiler taşıyan koltuklar, parlak yüzeyli mobilyalarla tamamlanmış.

İki farklı renkte tercih edilen kapitone koltuklar, vizon ve krem rengini buluşturmuş. Birbirini oldukça iyi taşıyan bu nötrler, bronz mobilya ve perdelerle hareket kazanmış.

Salonda farklı tarzların buluşması kendi içinde üç ayrı köşenin oluşmasını sağlamış: Koltukların olduğu oturma bölümü, art dekoyu yansıtan yemek alanı ve sanatseverliğiyle dikkat çeken dinlenme köşesi.

Büyük kanepelerin biraz ötesine yerleştirilen iki berjer, piyanonun etrafına kurulmuş. Piyanonun üstüne de, ev sahibimizin annesinin çizdiği yağlı boya tablo yerleştirilmiş. Evin dinlenme alanı olan bu köşe, ev sahibimizin olduğu kadar bizim de favorimiz!

Yağlı boya tablosunun bir diğerini de yemek alanına yerleştiren Kübra Hanım, pencere önüne yerleştirdiği yemek takımını bu şekilde daha çekici hale getirmiş.

Fotoğrafları arasında gezinirken ev sahibimizin yaşam alanımız diye tanımladığı balkonuna, minik ama kullanışlı mutfağına ve sürpriz köşelere denk geleceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @countrystyledecor

Buyurun konuk olalım.