Biraz nostaljik biraz bohem az biraz da modern! Şimdi konuk olacağımız evin ruhu tam olarak böyle!

Eski bir eve taşınan Betül Hanım, kendi emekleriyle birçok alanı yenilemiş. Duvarları değiştirmiş, mobilyalarında farklılık yaratmış. Birçok alanda da el emeği aksesuarlarına yer vermiş.

İki farklı kanepe ile dekore edilen salon, kırmızı ve vizon ortaklığına teslim edilmiş. Konforlu duruşlarıyla salona sıcaklık katan bu parçalar, duvarda sergilenen objelerle çekicilik kazanmış.

Evin en çok değişim geçiren yerinde sıra: Eski görünümünden tamamen uzaklaşan mutfakta, beyaz ve antrasit tonu kullanılmış. Lambri dolap kapaklarının tercih edildiği mutfakta, geometrik desenlerle ortama modern esintiler katılmış.

Eski fayanslarla kaplı mutfak duvarları da yeniden şekillenmiş. Kırdırılan fayansların yerine öncelikle kara tahta boyası gelmiş. Kara tahta boyası ile yeni haline kavuşan mutfak, bir de ev sahibimizin çizimleriyle şıklık kazanmış.

Salon ve mutfaktan sonra yatak odasına geçen Betül Hanım, klasik görünümde olan yatak odasını tamamen bohem bir havaya bürümüş: Yatak başlığı ters çevrilerek sadece ahşap bölümü ortaya çıkarılmış.

Ahşap mobilyaların sıcaklığını pekiştirmek için de makrome ve hasırlar kullanılmış. Hatta bu konuda hızını alamayan ev sahibimiz, yatak odasındaki halıyı kendisi yapmış.

Evin içinde yaptığı değişiklikleri balkonuna da yayan Betül Hanım sıradan bir görünümü, sıcacık bir ambiyansa çevirmiş.

Fotoğrafları arasında gezinirken yeşilçam yıldızlarıyla süslü koridoruna ve süpriz köşelerine denk geleceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @blackwhitewooden  

Buyurun konuk olalım.