Denizli'de yaşayan Ayşegül Hanım'ın konuğyuz. Modern stildeki lüks mutfağını bizimle paylaşan ev sahibimiz, bu alan için çok sabretmiş.

Ayşegül Hanım ve eşi, evlerini aldıktan sonra iç mekandan memnun kalmamış. Hemen hemen her alanı yenileyen ev sahiplerimiz, köklü değişimi mutfakta yapmış.

Antrasit, beyaz ve kahverenginin kullanıldığı mutfakta, bütün seçimler Ayşegül Hanım'ın eşine ait: O söylemiş, usta da yapmış.

Modern stilin çok sevdiği antrasit tonu, kulpsuz mutfak dolaplarıyla birleştirilmiş. Parlak dolap yüzeyleri ve ortamı aydınlatan ledler de gelince, kulpsuz dolaplar ortamda akıcı bir görünüm yaratmış.

Masif ahşabı özellikle mutfakta isteyen ev sahiplerimiz, bu şekilde mutfağına sıcaklık katmayı da başarmışlar. Tezgah arasında ve mutfak masasında kendini gösteren ahşaplar, mutfağın en sıcak bölümlerinden...

"Madem işe giriştik, bari en iyisinden olsun" diyen ev sahiplerimiz, seçtikleri her parçanın en kalitelisine yönelmiş. Bu durum maliyet açısından kötü olsa da, kullanım açısından gayet kolaylık sağlamış.

Mutfakta kullanılan eviye ve armatürler özel tasarım yapan markalardan seçilmiş. Tavan, mekana uygun şekilde düzenlemiş, zemin de yine aynı özenle yenilenmiş. Yani bütün alan, kaliteyi içine alarak güzelleşmiş!

Fotoğrafları arasında gezinirken ilham alacağınız mutfağa geçmeden önce şuraya bir not bırakalım: 

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @aysglnehrmhr 

Buyurun konuk olalım.