İzmir insanı sıcağı sever! İçeride de, dışarıda da! Tıpkı şimdi bizleri ağırlayan Cansu Hanım gibi.

Pozitif enerjiye sahip ev sahibimiz, bu enerjisini her daim yüksek tutacak bir dekor yaratmak istemiş. Bunu da, natürellik ve kişisel dokunuşları birleştirerek sağlamaya çalışmış. Ne de iyi yapmış!

Evin çok zaman geçirilen alanı salon: Bej ve antrasit tonlarının kullanıldığı alan, ilk etapta uyumuyla dikkat çekiyor. Ama sonra farklı detaylarda kullanılan turuncu beliriyor ve dekorun ambiyansı tamamen farklılaşıyor.

Yüksek enerji yayan turuncu tonunu lambaderi ve retro tasarımlı berjerinde kullanan ev sahibimiz, sakin ve güçlü tonları dengeleyerek çok iş gören bir palete imza atmış.

Dekordaki sıcak ambiyansı yaratan tek renkler değil tabi! Kullanılan mobilyalar ve tamamlayıcı parçalar da, sıcaklığı devam ettirmek için özenle seçilmiş.

Konforlu dokuya sahip koltuklar, çok yer kaplamadan iş gören ahşap sehpalar ve zemini kaplayan otantik görünümlü kilim...

Salonda istediği görünüme ulaşan Cansu Hanım, diğer alanları da unutmamış haliyle! Çalışma odası, yarım adalı mutfağı ve yatak odası, en az salon kadar kendine özgü!

Her alandan ayrı ayrı bahsetmek yerine detayları sizin gözlerinize bırakalım. Ama yatak odasındaki rustik yatak başlığının bizzat ev sahibimizin ellerinden çıktığını da belirtmeden geçmeyelim.

Fotoğrafları arasında keyifle gezineceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @maisonblogg 

Buyurun konuk olalım.