Kendini 'dekorasyon tutkunu' olarak tanımlayan Filiz Hanım'ın konuğuyuz. Daha önce de bizi ağırlayan ev sahibimiz, aradan geçen bir yılda dekorunu yeni bir görünüme kavuşturmuş.

Neler mi değişmiş? Renkler, aksesuarlar ve ortamın ambiyansı...Şimdi hepsi de, eski halinden çok farklı!

Eski koltuk takımlarının bambaşka şekilde karşımıza çıktığı salonda, ortam şimdi daha canlı: Büyük parçalara dokunmadan önemli değişiklik olabileceğinin kanıtı bu alanda, kırlentlerin yenilenmesiyle ambiyans da değişmiş.

Eskiden daha sofistike görünen salon, şimdi somon rengi ve pembe kırlentlerle oldukça keyifli.

Değişiklik sadece kırlentlerle de sınırlı değil! Salonun merkez duvarındaki aynaların da formu artık dikdörtgen değil. Keyifli ortama uyum sağlayan yuvarlak aynalar, hem dekora çok yakışmış hem de alanın aydınlık görünmesini sağlamış.

Evde değişen diğer bir alan da mutfak! Filiz Hanım'ın daha önce mint yeşiliyle renklendirdiği mutfağı, şimdi karizmatik siyah tonuyla buluşmuş.

Koyu rengin kasvetli ortam sağlamaması için de çözümler bulunmuş: Dolap kapaklarında ayna detayına yer verilmiş. Siyahın dışındaki alanlarda da beyaz ile aydınlık sağlanmış.

Kendin yap projelerine meraklı Filiz Hanım, balkonu için paletlerden yaptığı keyif köşesini de tamamladıktan sonra, arkasına yaslanmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz köşelerle karşılaşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @decoopassion

Buyurun konuk olalım.