Yetenek ve zevk varsa dekorasyonda işler daha kolay! Ev sahibimiz Suzan Hanım'da da ikisinden fazlaca var. Sonuç da şimdi göreceğiniz üzere, pek bir güzel!

Hatay'daki evinde bizleri ağırlayan ev sahibimiz, kendine özgü bir dekor yaratmış: Country ve art dekodan ilham alan Suzan Hanım, bu tarzları yeniden yorumlamayı çok iyi başarmış.

Evde ilk uğradığımız yer mutfak. Country stile teslim edilmiş bu alan, çok zarif. Beyazın hakimiyetindeki alanda, tezgahlardaki siyahlarla kontrast sağlanmış. Ama asıl olay bu değil!

Mutfağa neşeli bir ambiyans katan pembiş çiçekler, mekandaki esas yıldızlar: Pencere önünde kurulmuş köşede kendini gösteren çiçekli sandalyeler ve bank, mutfağın zarafetine, samimiyet katmış.

Böyle bir köşeye nasıl bir perde yakışır? Bunun da cevabı, Suzan Hanım'ın tasarımında saklı. Ev sahibinin tasarımı olan bu perde, neşeli mutfak köşesinin gerdanlığı gibi!

Görünümüyle tam notu alan mutfakta, kullanışlılık da pek önemli. Bu yüzden, katlanıp açılabilen mutfak masası ve çok amaçlı bir terek, mutfaktaki yerini almış.

Mutfaktan sonra bizi karşılayan salon, yine ev sahibinin dokunuşlarıyla kuşanmış: Duvar dekorları ve boyanan mobilyalar, bu alanın kişiselleşmesindeki önemli detaylar.

Tarz olarak art dekodan esinlenen bu alan, aynalı mobilyalar ve dekoratif aylarla aydınlanmış. Zaten ortamdaki renkler de açık olunca, her yer daha bir ferahlamış.

Ortamın ışıltı ihtiyacını altın dokunuşları ve kristal aksesuarlarla yapan ev sahibimiz, ara sıra kendini gösteren led ışıklarla da işe noktayı koymuş.

Suzan Hanım'ın kendi el emeğiyle boyadığı mobilyaları ve diğer güzellikleri fotoğraf detaylarına sakladık. Bu yüzden evi gezinirken dikkatlice inceleyin.

İlham alacağınız birçok sürpriz kareye geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @suzannenindunyasi

Buyurun konuk olalım.