Şık ve ferah evine bizleri buyur eden Fatoş Hanım'ın konuğuyuz. Havadar bir dekor oluşturmayı aklına koyan ev sahibimiz, seçtiği renk ve mobilyalarla bunu sağlamış.

Evde ferahlık istenince İskandinav stil kendiliğinden işe dahil olmuş. İskandinav stili, modern ile harmanlayan Fatoş Hanım, her iki tarzdan da bir şeyler almış.

Nötrlerle karışan açık renkler, ortamın ferah görünümünde önemli etken. İç mekan detaylarında ve mobilyalarda kendini gösteren beyazlar, İskandinav stilinin ruhunu tam kararında yakalamış.

Genişçe bir alanı kaplayan salon, ortasında duran gri U-tipi koltukla, ne kadar da konforlu! Salonun oturma bölümünde kullanılan bu koltuk, her iki yanındaki uzanma bölümüyle tam keyif yapmalık.

Salonun devamında ayrı bir oda kadar geniş yemek alanı, aynı renk paletinin uymuyla kuşanmış. Şöminenin de yer aldığı bu bölümde, doğal ahşap masanın sıcaklığı da, ortama çekicilik katmış.

Fatoş Hanım için zarafet önemli! Dekorun belirli noktalarında kullanılan sehpalar ve konsollarla sağlanan zarafet, üstlerindeki şık aksesuarlarla daha belirgin!

Salondan sonra bizi karşılayan mutfakta, ferahlık yine aynı seviyede. Sıcaklık da biraz daha ileri: Beyaz ve ahşap mutfak tezgahının uyumuyla renklenen bu bölüm, oldukça keyifli.

Evin her duvarında bir güzellik sergileyen Fatoş Hanım, salonda metal duvar sati ve aynaları kullanmış. Mutfakta da, natürel bir tabloyu...

Fotoğrafları arasında gezinirken diğer alanları ve neşeli bahçesiyle de buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @_homeflair_

Buyurun konuk olalım.