Açık renklerin ferahlığı ve doğal tonların sıcaklığı... Şimdi konuk olacağımız evde, bizleri en çok bunlar karşılayacak!

Ev sahibimiz Bahar Hanım, çok fazla canlı renk sevmeyenlerden. Onun için renkler, huzuru ve ferahlığı çağrıştırmalı. Bu yüzden de ne kadar çok açık ton olursa o denli iyi.

Renkler sakin olunca öyle çok da hareketli bir tarza da gerek yok! Biraz İskandinav biraz da modern. İşte, bu dingin evi yaratan stiller!

Dekorun sıkıcı olmasını istemeyen Bahar Hanım, beyazı sıkça kullandığı evinde ters köşe yapmış: Salonda genişçe yer kaplayan siyah L koltuk, alandaki hareketin önemli nedenlerinden.

Natürellik adına gerekli bütün materyalleri toplayan ev sahibimiz, siyah koltuğunu deriden seçmiş. Koltuğa eşlik eden diğer bütün parçaları da, ya ahşap ya da metalden!

Bu dekoru çekici kılan önemli bir neden de zevkli seçimler: Bahar Hanım'ın zevkini yansıtan ikonik berjer ve sehpalar, bütün eve ayrı bir karakter kazandırmış.

Açık planlı salonun devamında yer alan mutfakta göze en çok çarpan parça, mutfak masası: Yuvarlak formlu bu masa, etrafındaki pudra pembe sandalyeleri ve üstündeki pampas otuyla, dekorun en sevimli kahramanı.

Pampas otunu evin birçok alanında kullanan Bahar Hanım, bu çiçeklerin yarattığı sıcak görünümü hasır detaylarıyla da zenginleştirmiş.

Dubleks evin birçok penceresinde jaluzi perde kullanan ev sahibimiz, günlük kullanıma uygun, işlevsel bir alan yaratmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz köşelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @homebybahar

Buyurun konuk olalım.