Bizleri şimdi konuk eden Seher Hanım'la daha önceden tanışıyoruz. Kendisi kısa zaman önce de bizi ağırlamıştı . Ama geçen zamanda, dekorda değişiklikler olunca yine uğramadan duramadık.

Daha önceki ziyaretimizde de bohem stilin ruhunu hissettiğimiz dekor, şimdi de aynı etkide. Sadece bu etki biraz daha artırılmış.

Rahatlıklarıyla dekoru süsleyen pofuduk koltuklar daha önce ikiydi. Şimdi bire düşmüş: Gri olan gitmiş, beyaz olan ise yoluna devam etmiş.

"Sadece tek bir kanepe de olmaz" diyen Seher Hanım, kanepenin hemen önünde beliren bir orta sehpayı kullanmış. Orta sehpanın geometrik formlu olması da özel istek!

Geometrik formları desenlerle de devam ettiren ev sahibimiz, dekora yeni eklenen halısında buna yer vermiş. Büyük karelerle kuşanmış halı, salonun bohem ruhuna çok yakışmış!

Bitki ve hasırlar, eskiden de vardı, şimdi daha bir çok! Kanepenin üstündeki duvarda yer alan makromeler, yerdeki puf ve saksıdaki hasırlar ve her yerden beliren bitkiler...

Eski ziyaretimizde görmediğimiz mutfak, şu anda hazır bir şekilde karşımızda: Beyaz ve siyahın kontrastıyla renklenen bu alan, metro seramikleri ve shaker kapaklarıyla sıcak ambiyansı da devam ettirmiş. Yani evin genel enerjisiyle uyum içinde!

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz detaylarla karşılaşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @seherpyrz_home 

Buyurun konuk olalım.