Doğru renkler birbirini bulunca her şey nasıl da güzelleşiyor. Tıpkı, şimdi konuk olduğumuz dekordaki gibi.

Ev sahibimiz Selen Hanım, dekoruna baktıkça pozitif duygular hissetmek istemiş. Bunun için de sevdiği renkleri, belli belirsiz desenlerle birleştirmiş.

Salonunda boş alan bırakmayan ev sahibimiz, her köşeye bir parça iliştirmiş: Dikdörtgen şeklindeki salonda uzun bölümleri iki kanepe doldurmuş. Pencere önünü berjerler, karşısını da yemek masası...

Her köşeyi bir parçanın doldurması gibi, her parçanın da ayrı bir rengi var. Kanepelerden biri vizon, diğeri yeşile çalan bir gri! Berjerler ise tüm renk paletinden yansımış desenlerle süslü.

Dekora sıcaklık katan renkler de, eksik bırakılmamış tabi! Zemindeki kilim ve kırlentler, gün batımını andıran bir tona sahip. Ne tam kırmızı ne de turuncu.

Salonun sıcaklığının tek sorunlusu renkler değil! Ahşabın doğal dokusu ve bitkiler de, bütün bu samimi ortamın kahramanlarından.

Farklı tarzlardan esintileri karıştırmayı seven Selen Hanım, genel olarak modern rustik kalan alana, klasik yorumlar da katmış: Asimetrik şekilde dalgalanan kruvaze perdeler ve tavandaki kristal avize gibi.

Keyifli dekorunun son dokunuşlarını yemek bölümündeki aynalar ve objelerle yapan ev sahibimiz, hepsinin sonucunda gözlere hitap eden bir alan yaratmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken ilham alacağınız dekorumuza geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @_selenshouse_ 

Buyurun konuk olalım.