Art deko stile karşı ne düşünüyorsunuz bilmiyoruz ama, şimdi konuk olacağımız evin sahibinin pek sevdiği belli. Salonunda bu tarzı, her özelliğiyle yansıtan Gül Hanım, istediği şıklığı art deko ile yakalamış.

Art deko stil, geometrik form ve parlak yüzey sever. Hepsi de bu dekorda var: Koltuklarda kendini gösteren geometrik formlar. Tamamlayıcı parçalarda da aynalar..

Şık salonda, etkili olan tek şey art deko değil tabi! Birbirine çok yakışan renklerin buluşması da en az tarz kadar etkili.

Beyaz, bej ve nötr tonların buluşması, siyahın karizmatik duruşuyla buluşturulmuş. Ortamda yaratılan kontrast, çekicilik sağlarken açık renkler de ferahlığı getirmiş.

Dekorun yemek bölümünde de aynı şıklığı sürdüren Gül Hanım, hem renklerde hem de tarzda aynı görünümü devam ettirmiş.

Ayna detaylı siyah yemek masası, etrafına nötr renk tonlarından sandalyeler almış. Konsol yerine de açık raflı bir vitrin kullanılmış -içinde şık obleler ile-...

Koltuklarını ve tv ünitesini değiştirerek istediği görünüme ulaşan Gül Hanım, tv ünitesini sıfırdan almamış. Eski üniteyi, istediği görünüme getirtmek için usta bir ele teslim etmiş ve bu sonuca ulaşmış.

Mobilyalar değişince duvarlar da eksik kalmamış. Daha önce gri tonlarında olan tv arkasındaki duvar, yeni üniteye uyum sağlamak için açık renge boyanıp, çıtalarla süslenmiş.

Bir anne için çocuğu her şey demek! Nitekim Gül Hanım için de bu durum değişmiyor. Minik oğlu için hazırladığı odada , bu sevgisini fazlasıyla göstermiş.

Serin renklerle kuşanmış bir oda yaratılmış. Küçük detaylardaki canlı renklerle de, eğlenceli görünüm sağlanmış.

Fotoğrafları arasnda gezinirken sürpriz köşelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi:

Buyurun konuk olalım.