Şık ve keyifli dekorununa bizleri buyur eden Nermin Hanım'ın konuğuyuz. Evine girdiği an huzur bulmak isteyen ev sahibimiz, her köşesinde bu amacına ulaştığı bir dekor yaratmayı başarmış.

İki katlı evinde sıcacık bir dekor yaratan ev sahibimiz, kendine yakın bulduğu birkaç tarzı karıştırmış: Biraz İskandinav ruhundan almış, biraz bohemden, biraz da modernden...

Evin üst katında yer alan salon ve yemek odası birbirinden bir merdiven mesafesi kadar uzaklıkta: Farklı renklerle dekore edilen bu alanlar, tarzlarıyla da farklılaşmayı başarmış.

Daha çok İskandinav stilin etkilerinin görüldüğü salonda nötr ve ahşap tonlar, beyazla dengelenmiş. Köşe koltuğun doldurduğu bu alan, deri görünümlü kumaşın natürelliğiyle de sıcaklık kazanmış.

Üst katın öteki tarafında duran yemek alanıysa pembenin canlı enerjisiyle karşımızda! Beyaz masa etrafında duran pembe koltuk, yemek alanına renk kattığı gibi rahatlık da sağlamış.

Gri duvarın önünde dizilen bu parçalar, duvarı süsleyen tablo ve aksesuarlarla daha çekici hale gelmiş.

Nermin Hanım'ın evine doğallık katan ahşap merdivenleri indikten sonra karşılaştığımız diğer alanlar da tıpkı salon ve yemek odası gibi, şık ve keyifli!

Mutfak, antre ve banyosunda da özenli halini konuşturan ev sahibimiz, bu alanlarda bizi karşılayan hasır ve mumlarla, dekorunun kendine has dokunuşlarını yaratmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken oldukça seveceğiniz evmize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @nermininsta 

Buyurun konuk olalım.