Muhteşem bir manzaraya karşı konumlandırılan bir eve konuk oluyoruz. Giresun'da, denize bakan konuk evimiz, tam bir huzur mekanı.

Kendini "uygun fiyatlı eski ürünlerden yeni kombinler üreten" biri olarak tanımlayan ev sahibimiz Filiz Hanım, evindeki birçok alanda bu özelliğini öne çıkarmış: Ucuza bulduğu berjerlerden ya da objelerden, kendine has yeni görünümler yaratmış.

Duvarları ve kapıları sevmeyen konuk evimiz, açık konsept şekilde planlanmış: Mutfak, yemek odası ve salon hepsi bir arada ve aralarında sadece kolonlar var.

Böyle bir ortamın, düzen konusunda zorlukları olsa da, ev sahibimiz uygun yerlere yerleştirdiği mobilyaları ile kendince bu alanları bölümlendirmeyi başarmış. Tabi bir de bütün ailenin aynı anda zaman geçirebileceği bir ortam yaratılmış.

Filiz Hanım'ın göz bebeği olan grinin birçok alanda kullanıldığı evde, yardımcı renkler olarak mavinin tonlarına ve beyaza başvurulmuş: Bazı alanlarda mavinin tonu belirginleşmis, bazı alanlarda da daha sade bırakılmış.

Tarz olarak modern ve country stilleri birleştiren ev sahibimiz, modern stilin sevdiği chesterfield koltukları, countrynin sevdiği lükens ayaklar ve desenlerle birleştirmiş.

Duvarları pek olmayan evin, boş kalan bir duvarını fırsat bilen ev sahibimiz, bu alanı nişlerle kuşatmış. Alana açık vitrin görünümü katan bu nişler, aynı zamanda berjerlerin arkasında ayrı bir köşe de yaratmış.

Amerikan mutfağın yanında yepyeni bir oda görünümü daha yaratan ev sahibimiz, yarattığı dekorla bir yandan evin bütünlüğünü korumuş. Diğer yandan da ayrı ayrı değerlendirilebilecek alanlar yaratmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken yatak odası, çocuk odası ve harika manzaralı bahçesinden de fotoğraflarla karşılaşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @home_lifefiliz 

Buyurun konuk olalım.