Şimdi sizlerle Zehra Hanım'ın evine gidiyoruz. Koca bir evi, eşiyle birlikte yapan ev sahibimiz, bütün sürecin sonunda derin bir 'oh' çekmiş

Evin yapım sürecinde eşiyle ortak karar alıp, profesyonel destek olmadan devam eden ev sahiplerimiz ortaya iyi bir iş çıkarmış: Eşi, işin çizim kısımlarına el atmış, Zehra Hanım'da iç dekorasyona!

Geniş alanlarda koyu renk tonlarını kullanan Zehra Hanım, ortamı sıkıcılıktan kurtarmak için mavi ve sarıyı görevlendirmiş. Açık planlı salonun bütün duvarlarında indigo mavisini tercih eden ev sahibimiz, kırlent ve küçük detaylardaki sarılarla da kontrast sağlamış.

Renklerle sağlanan uyumlu ortama biraz da sıcaklık lazım! Bunun için de çözüm ahşaptan geçiyor. Tamamlayıcı mobilya ve mutfak dolaplarında kullanılan ahşaplarla birlikte ortam, sıcaklığın yanında doğallıkla da buluşmuş.

Mutfak, yemek odası ve salonun iç içe geçtiği alanda, oturma bölümünde yaratılan konforlu ortama, galeri duvarıyla hareket katılmış. Anılarla süslenen bu duvar, dekora ayrı bir karakter kazandırmış.

Açık alanın bir başka tarafında yer alan amerikan mutfak, ahşap ve siyahın birlikteliğiyle vücut bulmuş. Ahşabın ortama kattığı sıcak ambiyans, siyahın gizemiyle buluşunca oldukça çekici bir alan yaratılmış.

Kullanışlı bir mutfak yaratmak isteyen ev sahiplerimiz, mutfak ile salonu ayıran noktaya yerleştirdikleri mutfak adasını, bir de ahşap yemek masasıyla tamamlamışlar.

Bu şekilde hem daha fazla kullanım ve yemek alanı sağlanmış hem de salon ile mutfak arasında gizlice bir sınır çizilmiş.

Fotoğrafları arasında gezinirken yatak ve bebek odasının yanında modern detaylarla dolu banyosundan da karelerle buluşacağınız evimizden çok şey öğreneceksiniz.

Sürpriz köşelerle dolu karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @homedesignbyzehra

Buyurun konuk olalım.