Şimdi sizlerle Özden Hanım'ın evine konuk olalım. Balıkesir'de yaşayan ev sahibimiz, buraya taşınalı çok olmamış. Yeni bir evin bütün zahmetli süreçlerini atlatan Özden Hanım, şimdi de sefasını sürme faslına geçmiş.

Ev sahibimizin eşi, inşaat sektöründe faaliyet gösterdiği için evin tadilat süreci profesyonelce ilerlemiş. Yeni evin her alanı için özel tasarımlar yaptıran Özden Hanım, işin içine kendi zevkini de katmayı ihmal etmemiş.

Dubleks planlı evin alt katında yer alan mutfak, yemek odası ve salon, farklı tarzların kucaklaşmasıyla şeklini kazanmış.

Geniş alana sahip olan amerikan mutfakta country ve rustik buluşmuş. Diğer alanlarda da art deko stil, modern ile harmanlanmış.

Evin renk paletinde aynı çizgiyi koruyan ev sahibimiz, bütün odalarda beyaz, siyah, gri ve metalik yansımaları kullanmış. Alanlarda sabit olan renk tonlarına farklılık katılmak istendiğinde de, parlament mavisi ve yeşil gibi tonlardan yararlanılmış.

Küçük bir bebeği olan Özden Hanım, evin tasarımı yapılırken bu ayrıntıya özellikle dikkat çekmiş: Mutfağın devamında yaratılan geniş oturma bölümü, bu ayrıntının en belirgin yansımalarından...

Art deko ve modern stilden esintiler taşıyan mobilyalarla dekore edilen evde, iç mekan detayları üzerinde de fazlaca durulmuş: Şık tasarımlı tavanlar ve dikkat çeken duvar dekorlarıyla, gözlere hitap eden alanlar yaratılmış.

Parlak zeminler, çıtalı duvarlar ve alçıpanla zengineştirilmiş tavanlar, evi mimari açıdan farklılaştırırken beraberinde lüks ve kaliteyi de getirmiş.

Konfor konusunda ısrarcı olan Özden Hanım, bir kat yukarıdaki yatak odasında bu isteğini net şekilde göstermiş: Geniş bir yatak, berjerlerle tamamlanmış oturma bölümü, ışıklarla aydınlatılmış makyaj masası ve ortamı çokça aydınlatan spotlar...

Koca evin her yeri anlatmaktansa diğer detayları da gözlerinize bırakalım. Fotoğrafları arasında gezinirken her odasını göreceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not konduralım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @ozdenoztug 

Buyurun konuk olalım.