Modern stili ve minimalizmi rehber edinen bir eve uzanıyoruz. Ev sahibimiz Buket Hanım, sadeliği ve ferahlığı sevenlerden. Bu yüzden evinde ihtiyaç duymadığı eşyaları bulmak mümkün değil.

Dubleks bir eve sahip olan Bu ket Hanım, bütün alanlarda aynı çizgiyi korumayı başarmış: Beyazla sağlanan ferahlık, az eşya ile gelen sadelik.

Evin alt katında yer alan salonda beyazın yanına doğal toprak tonları ve ahşaplar eşlik etmiş. Makrome gibi detaylarla da ortamın natürellik hissi pekiştirilmiş.

Salonun devamında yer alan yemek odasında bakır ve ahşap tonlarını buluşturan ev sahibimiz, tüm doğallığıyla duran masif masayı, bakır sarkıtlarla hareketlendirmiş.

Salondan sonra bizi karşılayan mutfağa geldiğimizde de yine beklendik tablo kendini göstermiş: Geniş alanlarda beyaz, beyazı hareketlendiren başka bir ton ve ihtiyaca yönelik eşyalar.

Beyazı hareketlendirme görevini üstlenen siyah mutfak tezgahı, ortamda yarattığı kontrast etkiyle alana çekicilik de kazandırmayı başarmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken yatak odası, bebek odası ve modern tarzlarıyla dikkat çeken banyolarıyla karşılaşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @buketim27

Buyurun konuk olalım.