Şimdi sizlerle Bursa'ya, Elif Hanım'ın evine gidiyoruz. Ev sahibimizle uzun zaman önce tanışmıştık. Gel zaman git zaman derken kendisinin yeni bir eve hatta yeni bir hayata geçiş yaptığını gördük.

Daha önce İstanbul'da yaşayan ev sahibimiz Bursa'ya taşınmış. Ee yeni bir şehir, ziyaret edilecek yeni bir ev demek!

Art deko ile modern stilin hakim olduğu evde, bizi ilk karşılayan yer salon! Tavan ve duvarlarında çıtalar kullanılan bu alanda, gösterişli bir mimari etki yaratılmış. 

Ortamın renk dengesini oldukça iyi ayarlayan ev sahibimiz, duvarlarda kullandığı gri tonunu, koltuklarından yayılan ekru ile dengelemiş. Mobilya ve akseuar detaylarındaki gümüş yansımaları da renk paletinin assolistleri!

Elif Hanım için ışıltı önemli! Bu yüzden salonda yer alan bütün tamamlayıcı parçalarda ayna ya da parlak metaller yer almış. Sıra konsol arkasındaki duvara gelince de aynalar iyiden iyiye etkisini artırmış.

Salondan sonra uğradığımız mutfakta, üç rengin yarattığı uyum söz konusu: Kahverengi ve siyahın yanına yanaşan beyazlarla dekore edilen bu alan, metal sandalyeleri ve geometrik desenleriyle, daha çok modern stile göz kırpar gibi...

Modern stilden nasiplenen bir diğer alan da oturma odası. Rahatlığıyla göze çarpan oturma odası, yine renk uyumu ve şık mobilyalarıyla evin diğer alanlarından eksik kalmamış.

Bu evin fotoğrafları arasında gezinirken her yeri göreceksiniz. Oldukça özenle dekore edilen çocuk odasını, şıklığından gözünü alamayacağınız yatak odasını ve birbirinden güzel aksesuarları...

Sizi ilham alacağınız karelerle buluşturmadan önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @elif_er_ozgunes

Buyurun konuk olalım.