Art dekoyu çok seven bir evin konuğuyuz. Ev sahibimiz Yeliz Hanım, yeni yeni yerleştiği evinde eksikliklerini tamamlamış. Ee durum böyle olunca da uğramamak olmaz!

Evin iddialı alanlarından olan salonda, açık renklerin ferahlığı metalik tonların ışıltısıyla karıştırılmış: Beyazla kuşanan geniş alanlar, tamamlayıcı parçalardaki gümüş ve altın nüanslarıyla hareketlenmiş.

Evin ferahlığına katkıda bulunan sadece beyaz değil tabi! Bir duvarı komple kaplayan baklava aynalarla, hem art deko stil yoğunluğunu hissettirmiş hem de alanın ferahlığı pekiştirilmiş.

Mobilyalarında konforu ve şıklığı bir arada yansıtmak isteyen Yeliz Hanım, toprak tonlarındaki mobilyalarını, parlament mavisinin iddiasıyla birleştirmiş. Koltuklarda kendini gösteren geometrik fomlar da, art dekonun önemli yansımaları...

Dekorun karakteristik dokunuşlarını, seçtiği tamamlayıcı mobilyalarla yapan ev sahibimiz, genel olarak açık vitrin tarzında kitaplıklarla alana özgünlük katmış: Aynanın karşısına kondurulan açık raf tipi kitaplık ve içindeki objeler, aynadaki yansımalarıyla birlikte oldukça çekici!

Yeliz Hanım için yatak odasının önemi bir başka! Bu yüzden bu alan için özellikle uğraşılmış.

Aynalı mobilyalarla dekore edilen yatak odası, toprak tonları ve gümüşün uyumuyla renklerini kazanmış.

Aynaların etrafa yaydığı aydınlık görünüm ve sınırsız ışıltıyla birlikte, ev sahibimizin gönlüne hitap eden bir oda yaratılmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken diğer alanlardan da karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @interiorbyyeliz

Buyurun konuk olalım.