Bundan uzun zaman önce evine konuk olduğumuz Esra Hanım, şimdi yepyeni bir dekorla karşınızda!

9 yılı deviren eşyalarını yenileyen ev sahibimiz, eskisini aratmayacak güzellikteki yeni dekoruyla harikalar yaratmış.

Değişimden etkilenen ilk alan salon! Eski mobilyaların yerini alan yeni mobilyalar, hem modern hem de biraz art deko.

Krom, vizon ve siyah gibi renklerin öne çıktığı bu alanda, beyaz ve okaliptüslerden yansıyan yeşillerle, alana hareket katan nüanslar eklenmiş.

Renk paletini oldukça iyi yansıtan konforlu mobilyalar, metal ve ayna yüzeyli tamamlayıcı parçalarla da, daha bir cazibeli görünmeye başlamış.

Salonun yemek bölümünde kendini gösteren pencere dekorlu aynalar, yemek masasında parıldayan yüzey ve detaylardan seslenen metallerle, salonun art deko detayları da görünür kılınmış.

Salondan sonra uğradığımız mutfak, ferah mı ferah! Beyazın her alana yayıldığı bu mutfakta, country stile modern yorum katılmış: Shaker kapaklarla ve siyah avizelerle countrye sadık kalan mutfak, mermer ve geometrik formlarla da modern tarza göz kırpmış.

Evin yenilenen alanları bitmiyor bir türlü! Şimdi de sıra antre ve banyoda. Aynalarla zenginleşen gömme dolabın yer aldığı antre, krom dresuar ve evin her odasında kendine yer bulan okaliptüslerle tamamlanmış.

Banyoya gelince de modernlik ve akıcı görünüm almış başını gitmiş: Grinin farklı tonlarıyla dekore edilen bu alan, modern bir banyonun nasıl olması gerektiğine örnek olacak cinsten.

Evin her alanından bahsedersek bu yazı uzar da uzar... Çünkü daha harika bir balkon, neşe saçan bebek odası ve sıcacık bir misafir odası da var!

En iyisi diğer detayları da sizin gözlerinize bırakalım. Fotoğraflara geçmeden önce şuraya bırakacak bir notumuz var:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @esrablogculuk 

Buyurun konuk olalım.