"Küçüklüğümden beri huyumdur: Bir şeyleri bulur, birbirine uyumlu hale getirerek bütünlerim". Bu sözler, bizleri şimdi konuk eden Şenay Hanım'a ait.

Trabzon'da, deniz manzarasına karşı yaşayan ev sahibimiz, ortaya çıkardığı şık dekorla dışarıdaki güzellikleri içeri davet etmiş.

Klasik stilin ihtişamlı tarafından hoşlanan konuk evimizde, renk kontrastlarının çarpıcılığından yararlanılmış: Yoğun olarak kullanılan beyaz tonu, antrasit ve siyah gibi koyu tonlarla hareket kazanmış. Detaylardan seslenen metalik gümüşlerle de, işin asıl rengi belirlenmiş.

Mobilyalarında takım tercih eden ev sahibimiz, chesterfiled ve geometrik formlu kanepeyi, tamamlayan iki berjerin olduğu bir oturma grubuna yer vermiş. Bu şekilde, hem salonunda oturmak için yeterince alan açılmış hem de geniş salon boş kalmamış.

Bu evin gösterişi sevdiğini söylemiştik! Bunun en iyi ispatı da tavandan sarkan zarif kristal avizeler ve sehpa üstlerini dolduran objeler.

Objelerden bahsetmişken, salonun obje vitrini gibi duran tv ünitesini unutmayalım! Komple bir duvarı dolduracak şekilde tasarlanan alçıpan tv ünitesi, dekoratif aksesuarların sergilendiği bölmeleriyle, ortamın cazibesinde önemli paya sahip...

12 yıllık evli olan ev sahibimiz, çocuklar varken dekorasyonun zorluğundan dem vursa da, bu konuda ne kadar özenli olduğunu diğer alanlarda da göstermiş.

Salona göre daha sakin kalan yatak odası ve çocuk odaları, en az salon kadar özveriyle dekore edilmiş

Fotoğrafları arasında gezinirken oldukça beğeneceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @seny_61

Buyurun konuk olalım.