İnsan evinde bir kere değişiklik yapmaya alıştı mı, artık duramıyor! Bunun en iyi örneği de, bizleri şimdi evinde ağırlayan Meryem Hanım.

Daha önce de evine konuk olduğumuz ev sahibimiz, dekorasyonunu değiştirme konusunda üstüne tanımıyor: Bazen renkleri değiştiriyor, bazen aksesuarları, bazen de eşyaların yerlerini.

Değişikliklerden önce de sonra da tarz olarak modern stile yakın olan ev sahibimiz, dekorun yeni halinde beyazın etkisini biraz daha artırmış.

Zaten beyazı seven ev, yeni halinde daha yoğun ve daha ferah bir şekilde her odada kendini göstermiş.

Ferah dekoru sıkıcılıktan kurtarmak için görevi devralan yeşil bitkiler, yeni dekorun natürel sıcaklığını sağlayan detaylardan...

Evde yer alan büyük mobilyalara karışmayan Meryem Hanım, dekora renk katmak için yine kırlentlerden yararlanmış: Daha önce hardal tonlarıyla ortam renk katan kırlentler, şimdi toprak tonlarının dinginliğiyle kuşanmış.

Salondaki değişikliklerin benzeriyle yenilenen mutfak, bu alanda kullanılan açık raflar, bitkiler ve tablolarla kimliğini kazanmış.

Evin son değişikliğini de yatak odasında yapan Meryem Hanım, burada renklerin etkisini canlılıktan, dinginliğe doğru kaydırmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken zevkle dekore edilmiş çocuk odasından da fotoğraflarla karşılaşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @interiorbymeryem

Buyurun konuk olalım.