Uzuuun zaman önce konuk olduğumuz bir eve, yeniden konuk olma vakti! Ev sahibimiz Ayşegül Hanım, ne yapıyor ne ediyor diye yokladığımızda, gördük ki neler değişmiş neler...

Yıllar önceki ziyaretimizde bizi karşılayan bütün alanlarda bir değişim söz konusu: Salonda mobilyalar aynı kalmış ama duvarlar yepyeni bir renge kavuşmuş. Mutfak ve balkonsa adeta iki yeni yere dönüşmüş.

Daha önceki ziyaretimizde kahverengi dolaplarıyla bizi karşılayan mutfak, şimdi çook farklı! Mavi ve yeşil arasındaki bir tonla, yeniden renklenen bu alan, bir de beyazın ferahlığını içine katmış.

Koridor tipi mutfağın, dinlenme mekanı olan masa ve sandalyeler de, yeni dekorun neşesine uyum sağlamak için yuvarlak formlulardan tercih edilmiş.

Yeni renkleriyle oldukça ferahlayan mutfak, değişen zarif halıları ve ortama kimlik kazandıran aksesuarlarıyla, bakan gözleri bir daha baktıracak kıvamda!

Mutfaktan sonraki büyük değişimin yaşandığı balkona geçelim. Cam balkonla kapatılıp kış bahçesine çevrilen bu alan, şömineyle bambaşka bir boyuta ulaşmış.

Evin içindeki alanlara gösterilen özenin aynısı gören bu alan, şöminenin etrafında kullanılan aynalar ve peri ışıklarla sofistike şıklığı gözler önüne sermiş.

Balkon dekorunda kullanılan masayı kaplayan egzotik desenli örtüler ve ortamın sıcaklığına sıcaklık katan kırlentler de bu alanın son ve karakteristik dokunuşlarından...

Fotoğrafları arasında gezinirken her detaya dikkatle bakmanız gereken evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım.

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @aysegulsahin03

Buyurun konuk olalım.