Sanatçı ruhlu insanları bilirsiniz! Onların ince zevkleri ve üstün yetenekleri vardır. Etrafına güzellik yaymakla mükellef bu kişiler, el attıkları her noktada farklarını da mutlaka gösterir.

Şimdi bizleri evinde ağırlayan Dilruba Hanım da bu bahsettiğimiz ayrıcalıklı insanlardan. Devlet opera ve bale solisti olan ev sahibimiz, çok yönlü yeteneklerine dekorasyonu da sıkıştırmayı başarmış birisi.

İki katlı evinin her alanında kendi zevkini yansıtan Dilruba Hanım, her katta ayrı bir ortam yaratmış: Üst katta provensal stilin zarafeti ve sıcaklığına başvurmuş, alt katta da modern stile art deko dokunuşlar katmış.

Renk konusunda iddialı tonlar yerine daha dingin bir palet tercih eden ev sahibimiz, üst katta beyaz ve ahşap tonlarını, pirinç detaylarıyla öne çıkarmış. Alt katta da siyah, beyaz ve griden oluşan palete, gümüş nüanslarını katmış.

Tarz ve renk konusunda genel bir çerçeve yarattık! Şimdi de, dekorun özgün noktalarından bahsedelim.

Evin birçok noktasında capcanlı duran çiçekler, bir dekor öğesinden fazlası! Yaklaşık 10 ay önce ciddi bir rahatsızlıkla karşılaşan ev sahibimiz, o süreci bu çiçeklere sarılarak atlatmış.

İyi enerjinin şifa olduğuna inanan ev sahibimiz, istirahat ettiği odasında ürettiği çiçeklerden güç almış, aldığı gücü de yeni güzellikler olarak ortaya çıkarmış.

Duvarlarda ve masa üstlerinde kullandığı bu çiçekleri, çiçeklerin koparılmadığı bir dünyaya hizmet etmek için üreten ev sahibimiz, duvarlarda kalan diğer boşlukları da estetik zarafetleriyle evi tamamlayan tablolarla donatmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken elegan yatak odası ve diğer alanlarıyla da buluşacağınız evimize dikkatle bakmanızı öneririz.

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @dilrubabilgiakgun

Buyurun konuk olalım.