Şimdi sizlerle, müstakil ev gibi duran dubleks bir daireye gidelim. Burdur Gölhisar'da bulunan evimiz Yasemin Hanım'a ait. Evin kaba inşaat haliyle tanışan sahibimiz, burası için fazlaca uğraşmış.

İç malzemeden, bütün mobilyalara kadar her ayrıntıyla tek tek ilgilenen Yasemin Hanım, bütün işlerin sonunda "ohh be" diyeceği bir alan yaratmayı başarmış.

Dubleks dairenin alt katında yer alan oturma odası, evin soft mekanlarından biri: Beyaz ve pudra tonların işbirliğiyle oluşturulan bu alan, sakin görünümüyle üst kattaki şıklığa hazırlık yapar gibi!

Bir kat yukarı çıkınca bizi karşılayan görüntüyse sakinlikten uzak, gösterişli şıklığa yakın! Lüks ve kaliteli detaylarla tasarlanan koridordan kendini belli eden bu kat, salon ve mutfağın bölgesi.

Tarz olarak birbirinden bağımsız dekore edilen mutfak ve salonda, bir yer tamamen modern, diğerinde ise daha çok klasik detaylar ön planda.

Salon için seçilen yeşil ve altın tonları, ortama cazibe katarken, mutfak için de seçilen beyaz, alanın olabildiğince ferahlamasını sağlamış.

Modern chesterfield kanepeler ve berjerlerle konfor konusunda üstüne düşeni yapan salon, zarif tasarımlı avize, kruvaze perde ve karakteristik objelerle tamam hale gelmiş.

Mutfakta da yine konforu sağlamak amacıyla tercih edien koltuk formlu sandalyeler, hem alanın oturma ihtiyacını karşılamış hem de modern görünüme uyum sağlamış.

Fotoğrafları arasında gezinirken uyum konusunda iddialı yatak odası ve sürpriz köşeleriyle de buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @jasmin_khans

Buyurun konuk olalım.