Uzun zaman önce ziyaret ettiğimiz bir eve, yeniden konuk oluyoruz. Sebeb-i ziyaretimiz belli: Dekordaki değişiklikler!

Evimiz kocaman, her katta ayrı bir güzellik var! Triplex planlı evin orta katı, açık konsept yaşam alanına sahip. Salon ve amerikan mutfağın yer aldığı bu bölüm, açık ve koyu tonların kontrastıyla çekicilik kazanmış.

Açık planlı yaşam alanının salon kısmında, sade bir görünüme önem verilmiş: Oturma ihtiyacını karşılayan koltuklar ve ortada yer alan sehpayla, gerekli bütün parçalar yerini almış.

Dekora samimi bir etki kazandıran yuvarlak masa, salon ve mutfak arasına yerleştirilmiş. İki alan arasında seperatör görevi edinen bu masa, aynı zamanda alanın farklı bir köşesine de dönüşmüş.

İki mutfağı bulunan evin, her iki mutfağında da beyazın ferahlığına başvurulmuş. Bir mutfakta beyaza eşlik eden siyah tezgah, diğer mutfakta yerini griye bırakmış. Renkler değişse de, iki alanın da modern ve akıcı görünümü olduğu gibi korunmuş.

Evin en çok zaman geçirilen yerlerinden biri de oturma odası! Rahatlığın özellikle ön plana çıkarıldığı bu bölüme de, yine açık renkler damga vurmuş.

Bej tonlarında köşe koltukla doldurulan alan, tekli bir berjer ve ahşap materyalli sehpa ile tamamlanmış. Duvarda kullanılan yuvarlak ayna ve tablolarla da, işin karakteristik detayları tamam hale gelmiş.

Fotoğrafları arasında gezinirken bu anlattıklarımızın çok daha fazlasıyla karşılaşacaksınız. Ama karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @homedesignhavva

Buyurun konuk olalım.