Her odası ayrı keyifli bir eve konuk oluyoruz. Ev sahibimiz Arzu Hanım, çalışan bir anne. Bir yandan işiyle uğraşıyor, diğer yandan da huzur bulduğu eviyle. Neyse ki işin içinde sevgi olunca, bütün bunlarla uğraşmak pek de zor gelmiyor!

Evinde her şeyden önce sıcak bir ortam yaratmak isteyen ev sahibimiz, sevdiği birkaç stili karıştırarak kullanmış: Country stilin romantik ruhunu salonda estirmiş, diğer alanlarda da modern ve rustiği bir arada kullanmış.

Salona eşlik eden renk paletinde kendini gösteren pastel pembeler, beyaz ve ahşap tonlarının uyumunda sergilenmiş. Perde ve aksesuarlarda kullanılan koyu tonlarla da, dekorun çekiciliği artırılmış.

Country stilin çok sevdiği lükens ayaklar ve vintage tasarımlar da eksik edilmemiş tabi: Orta sehpa ve tv ünitesi, hem renkleri hem de formlarıyla, country ruhu yansıtmak için özenle seçilmiş.

Salondan sonra bizi karşılayan mutfağa adım atınca içinden çıkmak mümkün olmuyor! Sıcacık atmosferiyle bizleri karşılayan bu alan, modern stilden aldığı rahatlığı, rustik stilin samimiyetiyle buluşturmuş.

Mutfağın modern detaylarını yaratan siyah metaller ve geometrik desenler, rustik ruhu yansıtan ahşaplarla, beyazın öncülüğünde buluşmuş.

Dolap kapaklarında kendini gösteren shaker kapaklar, mutfağın genelinde kullanılan ahşaplarla birleşince, nostaljik sıcaklık kendiliğinden ortaya çıkmış.

Mutfaktakine benzer bir görünümün yaratıldığı banyo da, yine diğer alanlar gibi keyifli halinden hiçbir şey eksiltmemiş.

Bütün detaylarıyla oldukça seveceğiniz evimizden karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @arzuniss

Buyurun konuk olalım.