Şimdi sizleri yetenekli mi yetenekli, Serra Hanım ile tanıştıralım. Hani "bu kadın hiç yorulmaz mı" diye sorguladığımız tipler vardır ya! İşte kendisi, tam da onlardan.

Yorulmak bilmeyen ev sahibimiz, yetenek ve zevki de heybesine ekleyip evi için hemen hemen her köşede bir şeyler ortaya çıkaranlardan.

Yaşadığı ilin soğuğuna inat, sıcak bir ortam yaratmak isteyen Serra Hanım, işe biraz araştırmayla başlamış. Bu konuda, en önemli rehberi Pinterest olmuş. Orada yapılan işlerden aldığı ilhamla işe koyulmuş.

Bohem stilin etkisi altındaki evde, keyifli bir ortam oluşturmak için genel olarak büyük mobilyalarda sadeliğe gidilmiş. Bunun nedeni de, dekora yapılacak yeniliklere zemin hazırlamak.

Sade tasarıma sahip ve açık tonlardan seçilen koltuklar yerini aldıktan sonra, olacaklar başlamış: Önce ahşap ve metallerden oluşan tamamlayıcılar gelmiş, sonra da duvarlara geçilmiş.

Duvarların sakin durmasına izin yok! Bu yüzden duvarlar siyah ve turuncu gibi iddialı renklere boyanmış. Boş duranlar da, çerçeve ve objelerle galeriye dönüştürülmüş.

Ev sahibimizin yetenekleri de bu aşamalarda kendini bir bir göstermiş. Duvarları boyadıktan sonra hızına alamayan Serra Hanım, pek de sevmediği mutfağına el atmış. Hem de iki defa!

İlk boyadığında, kahverengi tonlarından maviye geçiş yapmış. Her detayını yeniden oluşturduğu mavi mutfaktan sıkılınca da "benim rengim siyah" deyip fırçayı yeniden eline almış.

Siyaha boyadığı mutfağın karizmatik görünümünü, mermer folyolarla kapladığı tezgahlarla tamamlayan ev sahibimiz, bu alanda da bohem ruhu yaşatmak için ahşap ve bitkileri ihmal etmemiş.

Evi merak ettiğinizi biliyoruz! Bu yüzden, yapılan işlerden detayların yer aldığı fotoğraflarla sizi bir an önce buluşturalım. Ama öncelikle şuraya bırakacak bir notumuz var:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @sadeceserra 

Buyurun konuk olalım.