Bir insan yetenekli oldu mu, sadece kendisine değil, etrafına da hayrı oluyor. Tıpkı bizleri daha önce evinde ağırlayan @dekoferr gibi!

Bundan kısa zaman önce ev sahibimizin kendi evine konuk olmuştuk. Şimdiyse yine onun ellerinden çıkan başka bir eve gidiyoruz.

Dekorasyon konusundaki yetkinliğini, kendi evinde gösterince ablasının evine de el atan ev sahibimiz, burada da keyifli bir alan yaratmayı başarmış.

Renk seçiminde kural bozulmamış: Ferahlık getiren açık tonlar, canlılık veren yüksek enerjili pigmentlerle bir arada!

Ortamın enerjisini yükselten renk paleti, konfor olmadan olur mu? Bu yüzden, evin bütün alanları için seçilen mobilyalar en rahat olanlardan seçilmiş.

Salonda pötikarelerin sıcacık kostümünü giyen berjerler, geniş oturma alanlı kanepeyle buluşturulmuş. Oturma odasında da pek sevilen köşe koltuk, kiremit rengi kırlentleriyle yerini almış.

Bütün alanlardan eksik edilmeyen ahşaplar da, her yerde başka bir forma girmiş: Salonun yemek bölümü, oturma odasının da tv ünitesi, natürel tonlardaki ahşaba emanet edilmiş.

Duvar dekorunda kendini gösteren merdiven görünümlü raf ve objeler de, yine ahşaptan izlerle, dekoru tamamlamış.

Duvar dekorları demişken asıl detayı atlamayalım! Duvar dekorunda kullanılan çerçevelerin içine bakınca dekorun yansımasını göreceksiniz.

Ev sahibimizin bu orijinal fikri sayesinde, hem duvarlar şık aksesuarlarına kavuşmuş hem de dekorun şıklığı gözler önüne açıkça serilmiş.

Fotoğrafları arasında gezinirken sade ve sevimli mutfağından da karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Ev sahibimizin kendi evini görmek isteyenler için detaylar hemen şuracıkta! 

Buyurun konuk olalım.