"Azıcık aşım, kaygısız başım" atasözünü kendine düstur edinmiş biriyle tanıştıralım sizi. Ev sahibimiz, mesleğine tutkuyla bağlı bir matematik öğretmeni. Mesleği dışındaki diğer bir tutkusu da "güvenli alan" olarak adlandırdığı evi.

Evi ile ilgilenirken oldukça keyif alan ev sahibimiz, dekorasyonuna başlarken iki öncelik belirlemiş: Sadelik ve rahatlık!

Kriterler belli olunca yapılacaklar da kolaylaşmış. Sadeliği sağlamak adına gereksiz parçalar elemenin dışında tutulmuş. Seçime dahil olanlar da konfor kriterine göre seçilmiş.

Salonda yer verilen iki kanepe, konforlu oldukları kadar işlevsel de! Yüksek ayakları sayesinde temizlik esnasında kolaylık sağlayan bu parçalar, geniş oturma alanlarıyla da ev sahibimizi kalbinden vurmuş.

Toprak tonlarının dingin havası, ferahlığın timsali beyazla buluşturulmuş. Vurgu detayları belirlemek için de parlament tonunun iddialı görünümüne başvurulmuş.

Salon dekorunun son dokunuşlarını sağlamak için duvarlardan destek alan ev sahibimiz, hazır bulduğu baskı görselleri çerçeveler içine yerleştirmiş. Diğer duvarda kullanılan ayna ile birleşen bu tablolar, sonuç olarak oldukça şık bir görünüm yaratmış.

İskandinav stilinden esinlenen ev sahibimiz, mutfağında beyaz ve siyahın kontrastına, zümrüt yeşilinin cazibesini karıştırmış. Yine bu alanda da gereksiz eşyalar geri planda tutulmuş ve kullanışlı bir mutfak elde edilmiş.

Konsatrasyonu sağlamak için özenle dekore edilen çalışma odası, mavi ve beyazın uyumuna bırakılan yatak odası ve diğer sürpriz köşeleriyle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin pi sayısına atıfta bulunduğu Instagram adresi: @ucvirgulondort_blog 

Buyurun konuk olalım.