Şimdi sizleri Özlem Hanım'ın evine götürüyoruz. Kendisini bundan çok uzun zaman önce ziyaret etmiştik. Tabi aradan yıllar geçince haliyle değişiklikler de büyük olmuş.

Evde bizi ilk karşılayan yerden başlayalım. Burası modern stilin sofistike bir görünüm kazandığı salon!

Geniş plana sahip olan bu alanda iki ayrı bölüm var: Biri konforlu oturma köşesi, diğeri de ferah yemek köşesi.

Oturma alanı için oldukça rahat köşe koltuk tercih eden Özlem Hanım, bu parçayı siyahın çekiciliğiyle kuşanmış duvarın önünde sergilemiş.

Siyah ve bej tonlarının dikkat çeken uyumu, portatif orta sehpadaki altın detaylarıyla daha çekici hale gelmiş.

Salonun diğer köşesi olan yemek bölümünde de siyahı olduğu gibi kullanan Özlem Hanım, tv ünitesinde kendini gösteren beyaz tonuyla alanda kontrast yaratmış.

Duvarlarda kullanılan yuvarlak ayna ve tablolarla, ortamın aksesuar ihtiyacı giderilirken sofistike ruhun görünürlüğü de artırılmış.

Evin diğer bölümlerinde de genel olarak modern stili öne çıkaran Özlem Hanım, bu alanlarda da duvarları karizmatik renk tonlarıyla boyamayı ihmal etmemiş.

Yatak odası ve çalışma odasında kendini gösteren koyu gri tonları, çocuk odalarında yerini canlı renk tonlarına bırakmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken u tipi mutfak, rengarenk çocuk odaları, enerji saçan bir bahçeyle buluşacağınız evimizde çok fazla sürpriz köşe var.

Bütün detaylarla sizi buluşturmadan önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @wohnenmitozlem

Buyurun konuk olalım.