Şimdi sizleri Ayşegül Hanım'ın evine götürüyoruz. Ev sahibimiz, modern stile gönül verenlerden. Modern ruhun sakin ve şık ruhuna kendini kaptıranlardan.

Bizi karşılayan ilk yerden başlayalım. Burası evin sıcacık salonu! Konforlu ve şık parçalarla donatılan bu alan, tam olarak modern stilin yansıması.

Gri, siyah ve beyaz tonlarının kullanıldığı alanda, aradan seslenen metal ve ahşap detayları ortamın natürel dokunuşları arasında.

Rahat yapılarıyla salonda yer alan iki kanepe, tv ünitesini sağlı sollu çevreleyen berjerlerle tamamlanmış. 

Kanepe ayaklarında kendini gösteren metallerin olduğu gibi devam ettiği sehpalarla da, dekorda hem eksik taraflar doldurulmuş hem de uyum sağlanmış.

Oturma alanının diğer köşesinde duran ahşap yemek masası, salonun sıcacık detaylarının başını çekiyor. Metal detaylı sandalyelerle tamamlanan bu masa, karşı duvarında duran ahşap obje ve yanı başındaki çerçevelerle oldukça çekici bir görünüm yaratmayı başarmış.

Salonunda keyifli bir ortam için gerekli olan her şeyi yapan Ayşegül Hanım, daha sonra mutfağına el atmış.

Modern stilin tasarımlarının yer aldığı koridor tipi mutfak, küçük alanları verimli kullanmak için örnek olacak nitelikte.

Kulpsuz dolapların tercih edildiği alanda, fonksiyonel tasarımlar öne çıkmış. Mutfak dolaplarının karşı duvarında yer alan bölüme yaptırılan masa, bunların en güel örneği.

Duvara monte rafla tamamlanan bu masa, hem ihtiyacı karşılıyor hem de alandan tasarruf sağlıyor.

Evinde kendi yeteneklerini de göstermeyi seven ev sahibimiz, salonunda yer alan ahşap lambaderi ve çini vazolarıyl bu yeteneğini gayet iyi göstermiş.

Şık detaylarla dolu evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @siyah_home 

Buyurun konuk olalım.