Şimdi sizleri modern ile klasiğin buluştuğu bir dekora götürüyoruz. Evimizin sahibi, farklı tarzları bir arada yaşatmayı sevenlerden. Bu yüzden de, bir yandan modern stilin tasarımları seçilmiş, diğer taraftan da klasik stilin iddiası kendini göstermiş.

Klasik stilin çok sevdiği parlament mavisinin iddialı duruşu, grinin sakinliğiyle buluşturulmuş. Aradan seslenen altın detaylarıyla da gösteriş ivmesi biraz daha artırılmış.

Alan olarak çok geniş olmayan salon için seçilen iki kanepe, görünümleri dışında rahatlıklarıyla da salona gereken konforu sağlamış.

Salonunda mimari dokunuşlar da yaratmak isteyen Zeynep Hanım, kanepelerin hemen yanı başındaki duvarı, çıtalarla donatmış.

Dekorun klasik yansımalarından olan ihtişamlı avize, çıtalarla donatılan duvarın görünümüyle birleştiğinde ortaya oldukça iyi bir tablo çıkmış.

Salondaki renk paletini evin diğer alanlarına da yayan ev sahibimiz, yemek odasında da genel olarak aynı tonların uyumuna başvurmuş.

Oldukça şık mobilyalarla tamamlanan yemek odasının başrolü ise duvar dekorlarına verilmiş: Bazen tablo bazen de aynalarla dekore edilen duvarlar, evin şıklığında önemli pay sahibi.

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz detaylarla karşılaşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @zeynep_interior

Buyurun konuk olalım.