Bir mimar, evini nasıl dekore eder? Bu soruyu, çokça merak edenler koşun! Sizi işinin ehli biriyle buluşturuyoruz.

Profesyonel anlamda işini 9 yıldır sürdüren Ayşenur Hanım, aslında doğuştan mesleğine ait olanlardan: Yaratıcılık derinlerine işlemiş, azim ve emek de, zaten kendisiyle eş değer kavramlar.

Şu anda Malatya'da projeler yürüten mimarımızla sosyal medyanın gücü sayesinde tanıştık. Baktık ki projeler ilham dolu, o zaman hemen kendisini ziyaret edelim dedik.

İki ayrı ev için yaptığı tasarımları sizinle buluşturmadan önce, geleneği bozmayıp tasarımlar hakkında birkaç kelam edelim.

"Yapılan tasarımların hitap edilen çevreyle mükemmel uyum yaratması" gerektiğine inanan Ayşenur Hanım, bu konuda oldukça özverili.

Lüks ve kalite algısını öne çıkaran parçalar ve tasarımlar, yapılan projelerin başrolünde. Tabi modernle yoğrularak.

Hiçbir tasarımda tavan ve zeminler kenara atılmamış: Her tavanda ayrı bir tasarım kendini göstermiş, avizeler de dekorun başrolü olmak için sırada beklemiş.

Kaliteli görünümleriyle zeminden yansıyan seramikler, bazen mermer görünümüne bürünmüş bazen de çini ve ahşabın uyumuyla sergilenmiş.

Evin gizli kahramanının banyo olduğunu gayet iyi bilen mimarımız, banyolar üzerinde tamamen yaratıcılığını göstermiş: Aynalar alışıldk halinden büyük, tasarımlar daha özgün ve kullanılan malzemelerden kalite akıyor.

İlham alacağınız karelere geçmeden önce de şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @mimar.aysenurkeles 

Buyurun konuk olalım.