Sıcak bir ambiyansı her şeyden çok önemseyen birinin konuğuyuz. Evimizin sahibi dekorasyon konusunda trend olanı değil, ona uyanı seven biri. Onun dekoru doğal olmalı ve içinde yaşanıyor hissini sonuna kadar yansıtmalı.

Evin sevimlilik konusunda iddialı olan yerinden başlayalım. Burası, rustik stilin tüm içtenliğini yaydığı mutfak.

Beyaz ve siyahın buluşturulduğu bu alanda, araya doğallık kaynağı ahşap tonları eklenmiş. Perdeleri süsleyen kırmızı tonlarıyla da natürel renk paletine canlı bir enerji katılmış.

Geçmişten ilham aldığını belirten ev sahibimiz, mutfaktaki her ayrıntıda bunu göstermiş: Shaker kapaklar, metro seramikler, ekose desenler ve çini görünümlü zemin döşemeleri...

Mutfaktan sonra bizi karşılayan salon da, yine aynı sıcaklıkta! Rustik stile biraz da country esintiler katılan bu alanda, bütün parçalar konfor kriterine uygun seçilmiş.

Rahatlıklarıyla ortamı neşelendiren pofuduk koltukların yanına bir sarıdan, bir de yeşilden enerji alan berjerler yerleştirilmiş. Ahşabın yine kendini gösterdiği tamamlayıcı mobilyalarla da natürellik adına eksikler tamamlanmış.

Salonun odak noktasındaki duvarda yaratılan taş görünümü, dekoru tamamladığı gibi evin genel ambiyansına da uyum sağlamış.

Vintage parçaların her köşeden karşınıza çıkacağı bir evle buluşturuyoruz sizi. Gezinirken yatak odasındaki yeşil komodinlere iyi bakın. Sonra da kafanızı çevirip panoya dönüştürülen duvar inceleyin!

Önce şu nota bakın sonra da konuk evimize buyurun!

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @bir_ev_hikayesi