Nostaljiye bir hayli değer veren bir eve konuk oluyoruz. Ev sahibimiz Arzu Hanım, geçmişin bıraktığı izlerden zevk alan biri. 

İlk girişte bizi karşılayan lükens ayaklı dresuar bunun ipuçlarını veriyor. İlerlediğimizde bizi karşılayan salonsa artık bu konudan emin olmamız gerektiğini söylüyor. Burası her parçasıyla maziden kopup gelmiş gibi!

Salona rengini veren tonlar, ağırlıklı olarak kahverenginin yansımaları. Nötrlerle tamamlanan bu doğal pigment, yer yer altın dokunuşlarıyla da belirgin hale gelmiş.

Zevk sahibi mobilyaların kullanıldığı salonda, varaklı ayna ve ince tasarıma sahip aksesuarlar da eksik edilmemiş tabi. Konsol üzerinde asilce yerini alan bu parçalar, nostaljinin en güzel detaylarından.

Yaşanmışlıkları içinde saklayan ince işlemeli çerçeveler, her yerde görmediğimiz aksesuarlar ve nicesi... Salonun o kendine has ruhunu ortaya çıkarmak için elinden geleni yapmış.

Salondan sonra bizi karşılayan mutfak da yine bizi şaşırtmıyor! Salondakine benzer bir görünüm burada da karşımıza çıkıyor.

Klasik tasarıma sahip mutfak dolapları, ahşabın sıcaklığını yansıtan kahverengiler ve porselenin naif ruhunu yansıtan aksesuarlar. Mutfağın tavanından sarkan avizeden en küçük objesine kadar her detayında geçmişten bir parça bulmamak mümkün değil.

Sürpriz köşe ve aksesuarların sizi beklediği evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @arzummhome 

Buyurun konuk olalım.