Şimdi bizleri evinde ağırlayan Dilara Hanım, taze bir gelin. Evleneli 3 ay olan ev sahibimiz, bütün heyecanları bir arada yaşamış: Yeni bir ev, farklı bir hayat.

Tabi her şey öyle kolay olmamış! Yaklaşık iki ay süren bir tadilatla uğraşılmış. Eski evi alıp her yeri yeniden yaptıran Dilara Hanım ve eşi, sonucunda hayal ettikleri bir ortama kavuşmuş.

Tadilat sürecinde ilk olarak bütün evin zemin döşemesi değiştirilmiş. Kahverengi tonlarındaki parkeler, açık renk tonlarındakilerle değiştirilmiş. Bu şekilde alanın ferahlığında önemli bir etki sağlanmış.

Zeminlerden sonra elden geçen kağıt kaplamalı duvarlarda da, yine nötr tonlarla aydınlanmış. Tadilatın kırıp- dökme sırası geldiğinde de gözler kullanılmayacak tuvalete çevrilmiş. Kilere dönüştürülecek bu alanda detaylı tadilat yapılmış.

Detaylı bir tadilatın yapıldığı bir diğer yer de mutfak! Tek tarafında dolap olan mutfak L şekline dönüştürülerek eksta kullanım alanı yaratılmış. Renk konusunda da değişime uğrayan bu alan, beyazın sihirli gücüne teslim edilmiş.

O kadar uğraştan geçen yeni evin, görünür olmasını isteyen Dilara Hanım, tarz olarak gösterişi sevenlere yönelmiş. Klasik ve art deko harmanlamış.

Parlament mavisinin iddiası, aynalı mobilyalarla daha çok öne çıkarılmış. Ayna ve açık renk tonlarının yarattığı aydınlık da, salonu olduğundan büyük göstermiş.

Aynalı mobilyaları salon dışında yatak odasında da tercih eden ev sahibimiz, bronz tonlarındaki bu parçalarla lüks detayların da görünürlüğünü sağlamış.

Tadilat ayrıntılarının yer aldığı fotoğraf karelerine geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @dilosunguncesi

Buyurun konuk olalım.