Bohem stilin tüm natürelliğiyle kendini gösterdiği bir evin konuğuyuz. Ev sahibimiz Zeynep Hanım, gösterişten ve lüksten hazzetmeyen biri. Ona göre, bir dekorda doğallık ve rahatlık yoksa, orada yaşanılmaz!

Ev sahibinin istekleri belli, tarz da belli, geriye bunları dekora dökmek kalıyor. Bunun için ilk yapılan renkleri belirlemek: Doğallığa çok yakışan toprak tonları, beyazla karıştırılmış. Ahşap detaylarla da ortamın sıcaklık ayarı yapılmış.

Dekor için seçilen mobilyaların rahatlığı da bir başka öncelik. Seçilen kapitone koltuk ve yandaşı berjerlerle istenen rahatlık da sağlanmış.

Genel parçalar tamamsa sırada karakteristik dokunuşlar var. Stil bohem olunca her dokunuşun da özgür ruhlu olacağı kesin!

Dekorun her yanında kendini gösteren makromeler, pek sevdiği hasırlarla buluşturulmuş. Ahşap paneller evin farklı köşelerinde kullanılmış. Ev bitkisi de yetmeyince "yosun neden olmasın" denmiş.

Yemek bölümünde kullanılan ahşap mobilyaları tamamlayan yosun detaylı duvar dekoruyla hem dekorun doğallık seviyesi artırılmış hem de özgünlük.

Tv arkasındaki tablo gibi duvarı, şık aksesuarları ve sürpriz bir güzellikle sizleri karşılayacak bu evimizi çok seveceksiniz.

Fotoğraflarına geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @bo.ho.co

Buyurun konuk olalım.