Şimdi sizleri çok ilham alacağınız bir hikayeye konuk edelim. Hikayemiz 10 yıl önce terk edlen bir evde geçiyor.

Bizleri dekoruna konuk eden ev sahibimiz, bundan bir yıl önce yüzüne bakılmayacak kadar eski bir evi görüyor. Çoğu kişinin aksine o, bu eve bayılıyor.

Etraftan soruşturunca da 10 yıldır kendi haline bırakıldığını öğreniyor. Biraz daha uğraş sonucunda, nihayet bu evin yasal sahibi haline geliyor.

Evi ilk gördüğü anda nasıl bir alan istediğini hayal eden ev sahibimiz, hemen yeni evin planlarını oluşturuyor.

Tasarımı bizzat ev sahibi tarafından hazırlanan evin inşaat sürecine geçiliyor. Yaklaşık bir yıl süren yorucu ama heyecanlı süreçten sonra her şey tam da istenildiği gibi oluyor.

Evin yapım sürecinde neler yapılmış merak ediyorsunuz tabi! İlk olarak giriş katta keyifli, konforlu, yaşaması kolay ve bir o kadar da çekici bir alan yaratılmış.

Açık yaşam alanı şeklinde tasarlanan bu alanda, modern stil temelde etkili olmuş. Ama arada endüstriyel ve rustik dokunuşlar da eksik edilmemiş.

Duvar dekorunu süsleyen yapay pencereler ve metal avizelerle sağlanan endüstriyel dokunuşlar, bolca ahşap ve taş duvarla rustik sıcaklık kazanmış.

Evin renk paleti oluşturulurken doğallık ön plana konmuş: Siyah, beyaz, gri ve kahverengi tonları her alanda, doğallık adına özellikle kullanılmış. Ortamın canlı bir şekilde durması için de mavinin canlı tonlarından birine başvurulmuş.

Dekorun çekici detaylarından konuşalım biraz da: Deri koltuklar, fonksiyonel deri yatak, yatak odasında duran jakuzi ve her alanı aydınlatan spotlar.

Her köşesinden etkileneceğinize emin olduğumuz eve geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @renovationmyhome

Buyurun konuk olalım.