Şimdi sizleri Sevda Hanım'ın evine götürüyoruz. Kendisi evinde farklı tarzları buluşturanlardan. Biraz modern biraz da İskandinav diyenlerden.

Dekorun renkleri, her iki stilin de çok sevdklerinden: Siyah, gri ve diğer nötrler. Birbirine olukça uyum sağlayan bu tonların yarattığı etkiyse yüksek seviyede sıcaklık.

Keyfine düşkün dekorları seven Sevda Hanım, geniş formlu iki koltuğa yer vermiş. Onları tamamlama görevi de, ikonik tasarıma sahip bir berjere ait. Salonun bir köşesindeki uzanma koltuğu da, bu keyifseverliğin en net kanıtı.

Dekorun temel parçalarından bahsettik ama asıl dikkat çeken detaylara gelelim: Duvarlar.

Evin her duvarında, kendini gösteren ayrı bir renk ve tasarımlar var. Kimisi taş duvarın nostaljisine bürünmüş, kimisi grinin sakinliğine, kimisi de siyahın gizemine. Her duvarı süsleyen tablo ve aksesuarlar da cabası.

Dekor için seçilen her parçanın ortama uyum sağlamasına özen gösteren ev sahibimiz, salonun odağındaki yuvarlak aynaları da özellikle istemiş. Bu şekilde, hem dekora aydınlık etkiler katılmış hem de samimi hava pekiştirilmiş.

Keyfi seven dekorun son eksiklikleri de natürel materyaller: Bu açığı kapatmak için kullanılan ahşap ve metal detayların yanında cam aksesuarlar ve yeşil bitkilerle gereken her şey yerine oturmuş.

Fotoğrafları arasında gezinirken sürpriz detaylarla karşılaşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @homebysevda 

Buyurun konuk olalım.