Şimdi sizleri, bir kutuptan diğerine geçen bir eve götürüyoruz. Ev sahibimiz Pınar Hanım, daha önce de bizi evinde ağırlamıştı . O zaman her yer siyahtı, şimdiyse bembeyaz.

Konuk evimizin görünümü yepyeni. Ama dekordaki parçalar eski. Sadece, hepsi kabuklarını değiştirmiş.

İlk olarak ferahlığıyla bizi büyüleyen salondan konuşalım. Alanı dolduran geniş L koltuk eskiden de vardı. Tabi o zamanlar daha karamsar bakıyordu. Beyaz kumaşlar gelmiş ve bütün aurayı değiştirmiş.

Salonun bir diğer yanındaki amerikan mutfak da aynı şekilde, yeni kostümünü giymiş. Siyah mutfak dolaplarını artık beyaz görmek isteyen Pınar Hanım, çağırmış ustaları ve dolapları beyaz folyolarla kaplatmış.

Renk konusunda artık istediğine ulaşan Pınar Hanım, modern dekorunu gösterişli hale getiren tamamlayıcı parçalarından vazgeçmemiş.

Salonda yer alan geometrik formlu orta sehpa, ayna kaplı yan sehpalarla desteklenmiş. Salon duvarını kaplayan büyük aynayla da art deko detaylar etkisini göstermiş.

Geometrik formlar mutfaktan da eksik edilmemiş. Mutfak masasını çevreleyen beyaz sandalyeler, hem tasarımları hem de renkleriyle alana cuk oturmuş.

Yeni dekoruyla sizleri karşılayan bu evi çok beğeneceksiniz. Fotoğraflara geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @pnrela 

Buyurun konuk olalım.